hétfő, 23 március 2015 15:32

FELHÍVÁS - ÚJHELYI KEDVEZMÉNY

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata egyedi kezdeményezést indít a helyben működő vállalkozók, szolgáltatók részére

ÚJHELYI KEDVEZMÉNY

témájában. Várjuk azoknak a vállalkozóknak, vállalkozásoknak, szolgáltatóknak a jelentkezését, akik részt kívánnak venni az általunk  meghirdetett programban az alábbi feltételekkel.

A vállalkozó, szolgáltató joga meghatározni az általa nyújtott kedvezmény mértékét (legalább 5%) és feltételeit (lehetőleg egy év időtartamra). Kérjük a jelentkezőket, hogy szándékukat a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével (Polgármesteri Titkárság, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) jelezze. A programhoz való csatlakozás feltétele a csatlakozási szándék önkormányzathoz való jelzése. A felhíváshoz való csatlakozás folyamatos. Az első kedvezményt felajánló üzelet az újhelyi húsüzem mintaboltja a sétáló  utcán.

A kezdeményezésről bővebb információt a Polgármesteri Hivatalban Seres Ádám munkatársunktól kaphat minden érdeklődő (47-525-195, www.satoraljaujhely.hu). Várjuk jelentkezésüket!

Az újhelyben élők eddig is engedményben részesültek az önkormányzat szolgáltatásaiban (Zemplén Kalandpark, Városi Uszoda igénybevétele). Tovább kívánjuk bővíteni a kedvezmények körét, így elképezelésünk szerint az újhelyiek  (Károlyfalva, Széphalom, Rudabányácska városrészekben élők is) jogosultak lesznek lakcímkártyájuk felmutatásával kedvezményt igénybe venni azokban a helyi üzletekben, szolgáltatásokban, amelyeket az erre a célra készített logóval láttak el. Vonatkozhat ez vásárolt árura (termékre), szolgáltatásra (pl. fodrászatban), melynek feltételeit minden egyes programban résztvevő vállalkozó vagy szolgáltató maga határoz meg.

 

Önkormányzatunk kezdeményezésének célja az itt élőkre való odafigyelés, számukra minél kedvebőbb feltételek biztosítása a hétköznapokban. Ez a program az újhelyieknek az újhelyiekről szól.

 

Sátoraljaújhely, 2015. március 23.

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata

 

Jelentkezés lap a mellékletek résznél letölthető.

 

Név

Elérhetősége

Kedvezmény mértéke

Kedvezmény időtartama

Kedvezmény

Zemplén Kalandpark

Torzsás u. 25.

20 %

visszavonásig

Jegy árakból

Városi Uszoda

Balassi u. 6.

20 %

visszavonásig

Jegy árakból

VideoKaland

Torzsás u. 25.

20 %

2020. 05. 01.

Akciókamera bérlés

Lélek-Zem Kft.

Széchenyi tér 1.

5-10 %

korlátlan

Termék vásárlás esetén 5 % kedvezmény

Sóbarlang szolgáltatásiból 10 % kedvezmény (más akcióval össze nem vonható)

ORIGO divatáru

Rákóczi u. 3.

10 %

Határozatlan

Minden termékre

Játék, ajándék

Rákóczi u. 3.

10 %

Határozatlan

Minden termékre

Fand G Bt. Kisgépközpont

Esze T. u. 90.

10 %

Visszavonásig

Szerviz, gépkölcsönzés, alkatrész, munkaruha –egyéni védőeszköz

Városi Sportcsarnok

Liget u.

10 %

Határozatlan

 

menu-logo