szerda, 18 március 2020 13:43

Lakossági felhívás - AZ IDŐSEK VÉDELMÉBEN!

L A K O S S Á G I   F E L H Í V Á S

AZ IDŐSEK VÉDELMÉBEN!

Tisztelt Sátoraljaújhelyi Polgárok!

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata értesíti a Sátoraljaújhelyen és a városrészeken (Károlyfalva, Rudabányácska, Széphalom) élő 70. életévüket betöltött időseket, hogy amennyiben a koronavírus miatt a Kormány felhívásának megfelelően vállalják azt, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket nem hagyják el, és nincs a településen róluk gondoskodni tudó közeli hozzátartozójuk, az ellátásukról való gondoskodás érdekében az alábbi telefonszámokon kérhetnek segítséget:

+36-70/647-5794,      +36-30/768-0172,     47/521-076

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata közreműködik és segítséget nyújt az időskorú lakosság részére az alapvető élelmiszerek, tisztítószerek és gyógyszerek beszerzésében, igény szerint információt nyújt a víruskockázat kapcsán felmerülő kérdésekben.

Felhívjuk az idősek figyelmét, hogy kizárólag az önkormányzat által kiállított fényképes igazolványt felmutató munkatársaink segítségét fogadják el!

Ezúton felhívjuk továbbá a lakosság figyelmét, hogy amennyiben tudomásuk van hozzátartozóval nem rendelkező segítségre szoruló idős személyről, a fentebb ismertetett telefonszámokon szíveskedjenek jelzéssel élni az önkormányzat felé!

A kölcsönös egymásra figyeléssel óvjuk saját magunk és mások egészségét!

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata

menu-logo