szombat, 24 március 2012 10:06

TAVASZI LOMTALANÍTÁS

HIRDETMÉNY

TISZTELT SÁTORALJAÚJHELYI POLGÁROK!



Tájékoztatom Önöket, hogy Sátoraljaújhely Város Önkormányzata és a Zempléni Hulladékkezelési Közszolgáltató Kft. lomtalanítási akciójának időpontja:


2012. március 31. (szombat)


A lomtalanítás kiterjed Sátoraljaújhely területére, beleértve Károlyfalva, Rudabányácska és Széphalom településrészeket is.
A gyűjtőjárművek reggel 7.00 órakor kezdik a lomtalanítási akciót.
Az akció keretében elszállításra kerülnek a lakásban, emberi tartózkodásra szolgáló más helyiségben felhalmozott szilárd hulladékok, nagyobb méretű berendezési tárgyak, bútorok, ágybetétek, háztartási berendezések és készülékek, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb használati tárgyak, amelyek az ingatlan használata során feleslegessé váltak és a rendszeres hulladékszállítás keretében méreténél fogva nem szállíthatóak el.

Kérem, hogy lehetőség szerint a közterület rendben tartása érdekében a lomtalanítás reggelén, a korai órákban, helyezzék ki a kidobni szándékozott dolgokat.

A lomtalanítás a háztartások részére biztosított, abban közületek (gazdasági egységek, vállalkozások) nem vehetek részt.

Felhívom figyelmüket, hogy a lomtalanítás során nem kerül elszállításra:
- zöldhulladék,
- építési törmelék,
- veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, elem, festékek, autógumi)

Az ömlesztett anyagokat zsákolva készítsék elő a szállításra, a lomtalanítás alkalmával nem kötelező a ZHK-s zsákok használata.

Kérem éljenek az alkalommal és szabaduljanak meg feleslegessé vált lomjaiktól.

Sátoraljaújhely, 2012. március 21.

Polgármesteri Hivatal

 

menu-logo