csütörtök, 07 január 2010 21:57

A FIDESZ  Magyar Polgári Szövetség sajtónyilatkozata

A Fidesz-MPSZ-ben lezárult az egyéni képviselő-jelölt állítási folyamat a dec. 14-ei Országos Választmány ülésével. Szeretném bejelenteni és tájékoztatni a tisztelt zempléni választópolgárokat, hogy ennek értelmében, itt BAZ megye 10.számú választókerületben jövő év tavaszán újra Dr. Hörcsik Richárd képviselő Úr indul a FIDESZ-KDNP szövetség jelöltjeként.

A jelöltállítási folyamat több fordulóból állt, hallhattuk a hírekben is, hogy a Fidesz elnöksége Orbán Viktor elnök Úr vezetésével minden egyéni jelölttel személyesen is találkozott.
Azért Őt indítja újra a Szövetség egyéni jelöltként, mert Hörcsik Richárd már bizonyított. Az elmúlt 20 évi munkája, parlamenti tevékenysége a zempléni polgárok érdekében, valamint választókerületi elnökként és Polgármesterként is meggyőző teljesítményt nyújtott idáig és így élvezi a Fidesz vezetésének bizalmát.
Hörcsik Richárd képviselő Urat minden fórum és az elnökség is támogatta, ezért elfogadta a jelölést.
Ezzel a döntéssel és majd reményeink szerint a választók akaratából is tovább folytatódhat az a munka, amit Képviselő Úr már évek óta sikeresen végez az OGY-ben a térség képviseletében.
Bízunk abban, hogy ahogyan az elmúlt 3 alkalommal, jövő tavasszal is elnyeri majd a választópolgárok bizalmát, hiszen látjuk, érezzük, halljuk, hogy az emberek körében nagy a várakozás. Az országban bizonytalanság és reménytelenség uralkodik. Látjuk és halljuk, hogy az emberek elégedetlenek, valami másra, jobbra vágynak.
Pontosan tudják és mindenki tapasztalja, hogy mi történt az elmúlt 8 évben Magyarországon.
Ez a várakozás azonban hatalmas felelősséget is jelent a Fidesz számára, hogy amit a következő (reményeink szerint polgári) kormánytól jogosan elvárnak, azt végrehajtsa, teljesítse. De az első lépés a választóké. 2010 tavaszán fog végre elérkezni az idő, hogy mindenki ítéletet mondhasson a szocialista-szabad demokrata kormányról, minden szavazattal véleményt kell nyilvánítanunk a Gyurcsány-Bajnai korszakról és minden egyes Fidesz-KDNP voks növeli annak az esélyét, hogy ígéretéhez híven a Szövetség befejezze a rendszerváltást és mindazokat a lépéseket megtegye, amelyeket itt Zemplénben is minden választópolgár türelmetlenül vár és követel.
Egy új, polgári kormány új gondolatokkal, új tervekkel, és erős többséggel képes lesz Magyarország sorsát jobb irányba fordítani. Ezért fontos, hogy minél több FIDESZ-KDNP jelölt kapjon majd mandátumot, ezért fontos, hogy itt Hegyköztől-Bodrogközig, Hegyaljától-Sátoraljaújhelyig teremtsük meg egy olyan soha nem látott egység lehetőségét aminek következtében tavasszal ismét Dr. Hörcsik Richárdot bízzuk majd meg érdekeink képviseletével.


A Fidesz nem változtat a bevált recepten: egy rövid de hatékony kampányt tervezünk. A kampány során arra fogunk törekedni, hogy meggyőzzük az embereket, éljenek jogaikkal, éljenek a választás lehetőségével, mert ez egy komoly lehetőség. Mind az emberek, a térség és az ország számára is. Az elmúlt évek kormányválságai ellenére a szocialisták sosem adták vissza az embereknek a választás lehetőségét, de azt tavasszal már nem tudják elvenni és mi bízunk a választópolgárok bölcsességében.

Várjuk mindazok jelentkezését, aki a kormányváltás érdekében szívesen segítene a FIDESZ-KDNP Szövetségnek lakóhelyén a kampány során a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy irodáinkban (Sárospatak, Rákóczi út 29.), (Sátoraljaújhely,  ).




Tölgyesi Gergely (FIDESZ)
Kampányfőnök
BAZ 10.vk.

menu-logo