kedd, 16 december 2008 19:16

Hírdetmény

H I R D E T M É N Y

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata a tulajdonában lévő sátoraljaújhelyi 2793. hrsz.-ú, természetben Sátoraljaújhely, Hősök tere 10. szám alatti - volt Waldbott Kastély megnevezésű -ingatlanát a megtekintéskori állapotában

b é r b e a d á s r a m e g h i r d e t i.


A 3931 m2 térmértékű telken egy mindösszesen 374 m2 alapterületű főépület és egy 89 m2 alapterületű melléképület található. A melléképület egy része jelenleg gépkocsitárolóként van hasznosítva.

Az épület külső homlokzata teljesen, a belső részek részben felújítottak, 2004. évben teljesen új központi fűtést kapott.

A bérbeadás időtartama: 10 év.

Induló bérleti díj összege: 200.000,-Ft/hó.
A bérleti díj összege 2009. évtől, minden év május 1. napjával emelkedik az előző évi infláció mértékével.

Az ingatlanban csak vendéglátóipari, kereskedelmi ill. pénzügyi szolgáltatási tevékenység végezhető.

Több jelentkező esetén az üzlethelyiség bérleti jogát az a pályázó nyeri el, aki a liciteljárás során a legmagasabb bérleti díjra tesz ajánlatot, az alábbiak figyelembevételével.
A tulajdonos ( képviseletében a Gazdasági, Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság ) fenntartja magának azon jogot, hogy a liciteljárást bármikor indokolás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa, illetve amennyiben a helyiségben végezni kívánt tevékenység nem szolgálja a város érdekét vagy ellenkezik a városfejlesztési koncepcióval, úgy a bérbeadásra vonatkozó hozzájárulását megtagadhatja.
A pályázatok elbírálására a Gazdasági, Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság következő ülésén kerül sor.

A liciteljáráson való részvétel feltétele:
100.000,-Ft összegű kaució megfizetése amely összeg sikeres pályázat esetén a bérleti díjba beszámításra kerül, a többi pályázónak az önkormányzat 10 napon belül visszafizeti, továbbá
pályázat benyújtása amely tartalmazza
a pályázó nevét, ill. székhelyét, levelezési címét,
nem magánszemély pályázónak csatolni kell vállalkozói igazolvány hiteles másolatát ill. a cégbírósági bejegyzés 30 napnál nem régebbi kivonatát, valamint igazolást arról, hogy a pályázónak nincs adó-, illetve TB tartozása,
nyilatkozatot a pályázati feltételek elfogadásáról,
a végezni kívánt tevékenység megjelölését.

A bérlő kötelezettsége az üzlethelyiségnek az általa végezni kívánt tevékenység céljára történő átalakítása, az ezekkel kapcsolatos költségek viselése, a szükséges szakhatósági engedélyek beszerzése. Az esetleges átalakítások költsége a bérleti díjba nem tudható be !
Az ingatlan megtekinthető: külön időpont egyeztetés szerint.
Bérleti szándékot - a kaució befizetését igazoló csekk másolatával, valamint az írásban benyújtott pályázattal - a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárságára kell benyújtani 2009. január 28-ig.
A liciteljárás időpontja: 2009. január 29. 10.00 óra.

Helye: Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Osztálya, D. épület I. emelet 62. szoba.
Bővebb felvilágosítás kérhető a 47/525-189 telefonszámon.

menu-logo