csütörtök, 06 március 2008 08:51

HIRDETMÉNY a kullancs elleni védőoltás támogatása igénylésének feltételeiről

Tisztelt sátoraljaújhelyi lakosok!

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 191/2007/16995/VII.4./ számú határozatával a Sátoraljaújhely közigazgatási területén állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező gyermekek egészségének védelme és a kullancsok által terjesztett betegségek megelőzése érdekében


az 1 évesnél idősebb és a 16 évesnél fiatalabb gyermekek részére az FSME Immun Junior, receptre felírt vakcina megvásárlásához 300 Ft támogatást biztosít.

A támogatás igénylésének módja:

A támogatást Sátoraljaújhely Város Polgármesteri Hivatala Pénzügyi Osztályán lehet igényelni ügyfélfogadási időben (Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.sz. - tel: 525-152) az FSME Immun Junior, receptre felírt vakcina kiváltását követően - a gyógyszertár által kibocsátott számla ellenében.

A támogatás igényléséhez csatolni kell:

a 14 éves kor alatti gyermek törvényes képviselője személyi igazolványának és lakcímkártyájának másolatát, illetve a 14. életévét betöltött gyermek személyi igazolványának és lakcímkártyájának másolatát, és az FMSE Immun Junior kullancs elleni vakcina kiváltásáról szóló, a gyógyszertár által kibocsátott számlát.

Sátoraljaújhely, 2008. március 3.

Fedorné dr. Fráter Zsófia
címzetes főjegyző

menu-logo