vasárnap, 11 november 2007 13:52

FELHÍVÁS KÖZBIZTONSÁGUNK ERŐSÍTÉSÉRE

Sátoraljaújhely közbiztonságának erősítését tűzte ki célul városunk Önkormányzata. Az elmúlt hetekben történt események tették egyértelművé azt, hogy haladéktalanul olyan intézkedésekre van szükség, amelyek visszatartják, elrettentik a rablások és lopások elkövetőit, az itt élők biztonságát veszélyeztető egyéneket.


Látható, hogy a jelenlegi források nem elégségesek, ezért kérjük hozzájárulásaikat, hiszen együtt szeretnénk megteremteni azt a nyugodt kisvárosi környezetet, amelyben valamennyi állampolgár biztonságban érezheti magát. Felajánlásaikat az OTP és Kereskedelmi Bank Rt-nél vezetett számlára várjuk:

11734138-15350105-10920002
Közbiztonság Ph. Sátoraljaújhely

ELÉG VOLT!!!

Október 27-én szombaton, illetve november 2-án pénteken az utcán sétáló gyerekek füléből tépték ki a fülbevalót. A Dörzsik utcán október 31-én szerdán az esti órákban késsel támadtak egy hölgyre, aki súlyos sérülést szenvedett. Sátoraljaújhely Város Önkormányzata 50.000 Ft nyomravezetői jutalmat ajánl fel azon személynek, aki a fent említett lopásokkal, illetve késeléssel kapcsolatban használható információval szolgál az elkövető, elkövetők tartózkodási helyét, személyét illetően! A bejelentéseket a rendőrség éjjel-nappal hívható számán, a 107-en és a 112-es telefonon tehetik meg.

Tegyünk közösen városunk
és saját biztonságunk érdekében!


Sátoraljaújhely Város Önkormányzata

menu-logo