péntek, 09 november 2007 19:55

Felhívás városunk alapításának 750. évfordulója méltó megünneplésére

Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhívással fordul valamennyi sátoraljaújhelyi polgárhoz - azokhoz, akik jelenleg is a városban élnek és azokhoz is, akik határon innen és túl, a világ országaiban újhelyinek vallják magukat - kedves és szeretett városunk alapításának 750. évfordulója méltó megünneplésére. V. István királyunk 1261-ben adományozott városi kiváltságlevelet a településnek, amely hét és fél évszázados történelme során sok vihart megélt, de voltak virágzó korszakai is szép számmal - hűséges és lokálpatrióta polgárai jóvoltából.


Most is hozzájuk fordulunk e felhívással, arra kérve Őket, hogy javaslataikkal, ötleteikkel, tárgyi-anyagi felajánlásaikkal, adományaikkal vagy önként vállalt munkával segítsenek emlékezetessé tenni a 750. évfordulót. Mindezt a város Internetes honlapján, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban is megtehetik. Pénzbeli adományaikat a hivatal pénztárában, vagy átutalással a 11734138-15350105-06530000 számlaszámra fizethetik be.

A Képviselő-testület által első olvasatban elfogadott előterjesztés és a megvalósításról szóló testületi határozat itt megtekinthető.

menu-logo