hétfő, 25 február 2008 13:47

A Magyar Sajtó Napja

TISZTELT SÁTORALJAÚJHELYIEK!

A Magyar Sajtó Napját 1990 óta március 15-én ünnepeljük, annak emlékére, hogy 1848-ban ezen a napon nyomtatták ki a szabad magyar sajtó első termékeit: a Tizenkét pontot és a Nemzeti dalt.


Sátoraljaújhely Város Önkormányzata a 2006. évi önkormányzati választások után felelevenítette azt a korábbi hagyományt, amely szerint a városunkért tevékenykedő médiumok munkatársai közül két személynek díjat adományoz. Az egyiket - amely az ARANY TOLL nevet kapta - a szakma, a kollégák döntése alapján adja Önkormányzatunk. Az eddig megszokottaktól eltérően azonban ezen az éven új elnevezéssel KÖZÖNSÉG DÍJAT szeretnénk átadni, melyet a televíziónézők, a rádióhallgatók, az újságolvasók, és a világhálót látogatók szavazzák meg. Ezért arra kérjük a Tisztelt Sátoraljaújhelyieket, hogy annak a személynek a nevét jelöljék meg (húzzák alá, karikázzák be stb.) az alábbi szavazólapon, aki véleményük szerint Zemplén Fővárosában az elmúlt évben végzett munkája, szakmai felkészültsége, lelkiismeretessége és az általa elkészített anyagok színvonala, minősége alapján erre a díjra érdemes. A szavazólapokat a Városháza aulájában (Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.) lévő zárt urnába szíveskedjenek elhelyezni. Az eredményről természetesen tájékoztatjuk Önöket.

A kitüntetésre javasoltak listáját a Zemplén Hírlapban közöljük, s az abban található kivágható szavazócédulával lehet szavazni a jelöltekre.

Az ARANY TOLL és a KÖZÖNSÉG DÍJ átadása A Magyar Sajtó Napján szervezett ünnepség keretében 2008. március 14-én történik. Köszönjük, hogy véleményükkel megtiszteltek bennünket és szavazatukkal hozzájárultak a díjak demokratikus kiválasztás útján történő odaítéléséhez.

Sátoraljaújhely, 2008. február 21.

Szamosvölgyi Péter
polgármester

menu-logo